Voorwaarden

Everdina’s Crea Design
Koenderseweg 6
4163 LM Oosterwijk
Tel. 06-55102490
KvK-nummer 30280165

Met het plaatsen van een bestelling ga je automatisch akkoord met de volgende voorwaarden:

Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle bestelingen bij Everdina’s Crea Design.

Artikel 1.
Prijzen
De vermelde prijzen voor de aangeboden producten op de website zijn in euro inclusief 21% BTW en exclusief verzendkosten.

Artikel 2.
Aanbiedingen
Alle aanbiedingen van Everdina’s Crea Design zijn vrijblijvend en Everdina’s Crea Design behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor om de prijzen te wijzigen. Echter zal na het plaatsen van een bestelling de prijs niet wijzigen.

Artikel 3.
Betaling
Wij accepteren de volgende betalingsmethoden: Vooruitbetaling per bankoverschrijving op rekeningnummer Rabobank t.n.v. Everdina’s Crea Design te Oosterwijk. De productie start op het moment dat Everdina’s Crea Design de betaling heeft ontvangen. De levertijd vangt aan op het moment dat Everdina’s Crea Design de betaling heeft ontvangen.

Artikel 4.
Bestelling en levertijd
Na ontvangst van de bestelling krijgt u binnen twee werkdagen een e-mail bevestiging van de bestelling. Zodra het verschuldigde bedrag op de rekening van Everdina’s Crea Design is bijgeschreven, verzendt Everdina’s Crea Design de bestelde artikelen, in principe binnen 10 werkdagen. Indien de materialen niet voorradig zijn neemt Everdina’s Crea Design direct contact met u op betreft de levertijd. Overschrijding van enige levertermijn geeft koper geen recht op schade vergoeding. Vermeld als omschrijving voor een snellere afwikkeling van uw bestelling de besteldatum en uw e-mail adres.

Artikel 5.
Verzending
Het verzenden van de artikelen gebeurt met TNT-post. Wij zijn niet aansprakelijk voor verlies en/of beschadiging van de goederen tijdens verzending via TNT-post. De keuze van de wijze van verzending en verpakking is aan ons. Verzenden buiten Nederland kan alleen in overleg met Everdina’s Crea Design

Artikel 6.
Retourneren
Indien de bestelling niet aan uw wensen voldoet, dan kunt u de bestelling, op eigen kosten retourneren. U dient binnen 2 dagen via mail info@everdinascreadesign.nl contact op te nemen met Everdina Crea Design met opgaaf van redenen. Houd er ook rekening mee dat onvoldoende gefrankeerde retourzendingen en niet aangemelde retourzendingen door ons NIET worden geaccepteerd. Vervolgens dient u dan binnen 7 dagen na aflevering van de bestelling de ongebruikte artikelen in de originele onbeschadigde verpakking te retourneren, mits u de factuur nog heeft, aan Everdina’s Crea Design, Koenderseweg 6, 4163 LM, Oosterwijk Nederland. Everdina’s Crea Design zal de aankoopwaarde binnen 14 dagen na ontvangst van de retourzending terugbetalen. Everdina’s Crea Design behoudt zich het recht voor retourzendingen te weigeren of om slechts een gedeelte van het betaalde bedrag terug te betalen wanneer het vermoeden bestaat dat artikel beschadigd of in andere staat dan is afgesproken terug gezonden wordt.Everdina’s Crea Design behoud zich voorts het recht voor retourzendingen te weigeren of om slechts een gedeelte van het betaalde bedrag terug te betalen wanneer de artikelen niet binnen 7 dagen na aflevering van de bestelling zijn geretourneerd of de retourzending niet binnen 2 dagen na aflevering van de bestelling aan Everdina’s Crea Design per e-mail is gemeld.